Cum se face sparanghel murat

Cum se face sparanghel murat
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Cum se face sparanghelul Murat ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 380 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 405 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cum Se Face Ceapa Roșie Murată, Cum se fac ardei murați, și Cum se fac ardei murați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul tăiat al sulițelor de sparanghel și tăiați-le în lungimi de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Puneți-le într-un castron mare cu 1/3 cană de sare și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 2 ore.
4
Scurgeți și clătiți sub apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Sterilizați două borcane cu gură largă de dimensiuni de halbă în apă fierbinte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Într-o cratiță la foc mediu, combinați oțetul, zahărul, 1 linguriță de sare, semințele de muștar, Semințele de mărar și inelele de ceapă. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De MărarSemințe De Mărar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Împachetați sulițele de sparanghel, cu vârfurile în sus, în borcanele fierbinți, lăsând 1/2 din spațiu de la jantă. Puneți câte o crenguță de mărar în fiecare borcan și presărați 1/4 linguriță de fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
8
Se toarnă lichid fierbinte de decapare în borcane, umplând până la 1/4 inch de jantă. Ștergeți jantele cu o cârpă umedă curată și sigilați cu capace. Procesați într-o baie de apă clocotită timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Se răcește la temperatura camerei. Verificați sigiliile când se răcește apăsând centrul capacului. Nu ar trebui să se miște. Eticheta și data; a se păstra într-un loc întunecos și rece. Dacă borcanele nu s-au sigilat corect, refrigerați și mâncați în două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista