Cum se face sparanghel murat
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Cum se face sparanghelul Murat ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 380 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 405 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, zahăr, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cum Se Face Ceapa Roșie Murată, Cum se fac ardei murați, și Cum se fac ardei murați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capătul tăiat al sulițelor de sparanghel și tăiați-le în lungimi de 3 inci.
Puneți-le într-un castron mare cu 1/3 cană de sare și acoperiți cu apă.
Scurgeți și clătiți sub apă rece și uscați.
Sterilizați două borcane cu gură largă de dimensiuni de halbă în apă fierbinte timp de 5 minute.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați oțetul, zahărul, 1 linguriță de sare, semințele de muștar, Semințele de mărar și inelele de ceapă. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de un minut.
Împachetați sulițele de sparanghel, cu vârfurile în sus, în borcanele fierbinți, lăsând 1/2 din spațiu de la jantă. Puneți câte o crenguță de mărar în fiecare borcan și presărați 1/4 linguriță de fulgi de ardei roșu.
Se toarnă lichid fierbinte de decapare în borcane, umplând până la 1/4 inch de jantă. Ștergeți jantele cu o cârpă umedă curată și sigilați cu capace. Procesați într-o baie de apă clocotită timp de 10 minute.
Se răcește la temperatura camerei. Verificați sigiliile când se răcește apăsând centrul capacului. Nu ar trebui să se miște. Eticheta și data; a se păstra într-un loc întunecos și rece. Dacă borcanele nu s-au sigilat corect, refrigerați și mâncați în două săptămâni.