Cum se face sos de tigaie de pui fript

Cum se face sos de tigaie de pui fript
Cum se face sosul de tigaie de pui fript ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. Această rețetă face 4 porții cu 80 de calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, făină, picături dintr-un pui fript și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cum se face sos de pui, Pui fript clasic cu sos, și Clasic friptură de pui & sos.

Instrucțiuni

1
Se toarnă grăsimea din picături într-un castron și se rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți făina în picăturile rămase rămase în tigaie; amestecul va părea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Adăugați 2 linguri de grăsime rezervată sau, după cum este necesar, în amestecul de picături pentru a le combina cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Puneți tigaia cu amestec de picături la foc mic și prăjiți făina până se rumenesc și amestecul degajă un parfum de nucă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Stropiți aproximativ 1/3 cană de pui rece la un moment dat în picături de tigaie, amestecând fiecare adăugare de stoc în amestec până când se combină bine. Continuați să bateți, răzuind orice picurare de tigaie rumenită din fundul tigaiei în sos; aduceți la foc mic. Continuați să gătiți, amestecând constant, până când sosul este gros și făina s-a combinat cu lichidul, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Reglați grosimea sosului; dacă este prea gros, amestecați puțin mai mult stoc. Dacă sosul este prea subțire, continuați să fierbeți, amestecând constant, până se reduce și se îngroașă, încă aproximativ 10 minute. Pentru cea mai netedă textură, strecurați sosul înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista