Cum se face sos de tigaie de pui fript
Cum se face sosul de tigaie de pui fript ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. Această rețetă face 4 porții cu 80 de calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, făină, picături dintr-un pui fript și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cum se face sos de pui, Pui fript clasic cu sos, și Clasic friptură de pui & sos.
Instrucțiuni
Se toarnă grăsimea din picături într-un castron și se rezervă.
Bateți făina în picăturile rămase rămase în tigaie; amestecul va părea uscat.
Adăugați 2 linguri de grăsime rezervată sau, după cum este necesar, în amestecul de picături pentru a le combina cu făina.
Puneți tigaia cu amestec de picături la foc mic și prăjiți făina până se rumenesc și amestecul degajă un parfum de nucă, aproximativ 5 minute.
Stropiți aproximativ 1/3 cană de pui rece la un moment dat în picături de tigaie, amestecând fiecare adăugare de stoc în amestec până când se combină bine. Continuați să bateți, răzuind orice picurare de tigaie rumenită din fundul tigaiei în sos; aduceți la foc mic. Continuați să gătiți, amestecând constant, până când sosul este gros și făina s-a combinat cu lichidul, 8 până la 10 minute.
Reglați grosimea sosului; dacă este prea gros, amestecați puțin mai mult stoc. Dacă sosul este prea subțire, continuați să fierbeți, amestecând constant, până se reduce și se îngroașă, încă aproximativ 10 minute. Pentru cea mai netedă textură, strecurați sosul înainte de servire.