Cum se face Satay de pui

Cum se face satay de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 206 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 37 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, zahăr, usturoi granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura de pui Satay), Pui Satay, și Pui Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de lapte de cocos, 2 lingurițe de pudră de curry, 1 linguriță de zahăr, 1 linguriță de sos de pește și usturoi granulat într-un castron; adăugați bucăți de pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Filetați bucăți de pui marinate pe frigarui.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti frigarui de pui in ulei incins pana se rumenesc si nu mai roz in Centru, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Aduceți 3/4 cană de lapte de cocos la foc mic într-o cratiță mică sau tigaie la foc mediu. Se amestecă 1 lingură de pudră de curry în laptele de cocos și se fierbe timp de 4 minute.
Adăugați bulion de pui, unt de arahide, 1 lingură de zahăr, suc de lămâie și 1 lingură de sos de pește; se fierbe timp de 1 minut.
Serviți sosul de scufundare cu frigarui de pui.