Cum se face Mac-ul și brânza perfecte
Cum să faci Mac-ul și brânza perfecte ar putea fi doar felul principal pe care îl cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 585 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Palatul pretențios are 32761 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, paste, brânză ușoară cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Vă recomand să gătiți pastele cu un minut mai puțin decât instrucțiunile.
Se scurge și se lasă deoparte pentru câteva minutes.To pregătiți roux, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Odată topit măturică în făină, sare și piper. Se amestecă și se fierbe timp de 3-4 minute până când culoarea roux devine ușor mai întunecată. Bateți încet laptele, amestecând continuu până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la foc mic și amestecați brânza până se topește.
Transferați pastele fierte în cuptorul sau oala olandeză mare la foc mic.
Se toarnă sosul de brânză deasupra, amestecând pentru a se combina. Acesta este un sos gros și cremos. Pentru a subția sosul, adăugați câteva linguri de lapte la un moment dat până la consistența dorită.