Cuiburi de păr de înger Portobello

Cuiburi de păr de înger Portobello
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Portobello Angel Hair Nests. Această rețetă servește 2. Pentru 3,72 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 718 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ceapă, spanac pentru copii, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu un scor de lingură de 74%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Sopa Seca de Fideo (Cuiburi de păr de înger în stil mexican), păr de înger și pui și păr de înger Primavera.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți ceapa în 1 lingură de ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați jumătate din usturoi; mai soti cu 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Transferați într-un castron mic; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
În aceeași tigaie, gătiți puiul în 1 lingură de ulei la foc mediu timp de 5-7 minute sau până când sucurile sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați 1 lingură pesto; arunca pentru a acoperi. Se amestecă jumătate din amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Transferați într-un castron; tine de cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, adăugați ciupercile și untul în tigaie; acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 5-7 minute sau până când se înmoaie. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați spanacul; acoperiți și gătiți timp de 2-3 minute sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
10
Stropiți cu 1 lingură de oțet și restul de amestec de ceapă; gatiti si amestecati pana se incalzesc. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Într-o cratiță mică, combinați 1 lingură de pesto și restul de oțet și usturoi. Gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Scurge pastele; se amestecă cu uleiul rămas și pesto. Pe două farfurii formați pastele într-un cerc, lăsând o gaură în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Asezati in centru ciupercile cu amestec de spanac; deasupra cu amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
14
Stropiți cu amestec de pesto de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
15
Se presara cu Romano si parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Revista