Cuiburi de păr de înger Portobello
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Portobello Angel Hair Nests. Această rețetă servește 2. Pentru 3,72 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 718 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ceapă, spanac pentru copii, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu un scor de lingură de 74%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Sopa Seca de Fideo (Cuiburi de păr de înger în stil mexican), păr de înger și pui și păr de înger Primavera.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți ceapa în 1 lingură de ulei până se înmoaie.
Adăugați jumătate din usturoi; mai soti cu 1 minut.
Transferați într-un castron mic; pus deoparte.
În aceeași tigaie, gătiți puiul în 1 lingură de ulei la foc mediu timp de 5-7 minute sau până când sucurile sunt limpezi.
Adăugați 1 lingură pesto; arunca pentru a acoperi. Se amestecă jumătate din amestecul de ceapă.
Transferați într-un castron; tine de cald.
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, adăugați ciupercile și untul în tigaie; acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 5-7 minute sau până când se înmoaie. Reduceți căldura la minim.
Adăugați spanacul; acoperiți și gătiți timp de 2-3 minute sau până se ofilesc.
Stropiți cu 1 lingură de oțet și restul de amestec de ceapă; gatiti si amestecati pana se incalzesc. Păstrați cald.
Într-o cratiță mică, combinați 1 lingură de pesto și restul de oțet și usturoi. Gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Scurge pastele; se amestecă cu uleiul rămas și pesto. Pe două farfurii formați pastele într-un cerc, lăsând o gaură în centru.
Asezati in centru ciupercile cu amestec de spanac; deasupra cu amestec de pui.
Stropiți cu amestec de pesto de usturoi.
Se presara cu Romano si parmezan.