Amestec De Condimente Mexican

Amestec De Condimente Mexican
Reteta amestec de condimente Mexican este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 37 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o marinată foarte accesibilă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper măcinat, boia de ardei, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Totul " Amestec De Condimente Bagel, Jamaican Nemernic Condimente Amestec, și Amestec Mexican De Condimente.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic; se amestecă bine. A se păstra într-un recipient etanș; agitați bine înainte de fiecare utilizare. Folosiți pentru a condimenta puiul sau curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Toată TurciaToată Turcia
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista