Cuiburi De Bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuiburile de bezea. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă $1.17 pe portie. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, extract de vanilan, fructe precum căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cuiburi de bezea Cardamom, Cuiburi De Bezea De Căpșuni, și Cuiburi De Bezea De Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Bateți albușurile de ou, vanilia și smântâna de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Aruncați bezea în opt movile pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Formați în 3-in. cupe cu spatele unei linguri. Sau, așezați amestecul de bezea în punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea. Pipe bezea pe hârtie pergament pentru a forma opt 3-in. cupe.
Coaceți la 275 de minute timp de 45-50 de minute sau până când se fixează și se usucă. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați bezea în cuptor timp de 1 oră. Umpleți cu fructe.