Crăciun Stollen II
Crăciun stollen II ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 192 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 20. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, sare, cireșe confiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crăciun Stollen Cupcakes – Un Clasic De Crăciun Transformat, Crăciun Stollen, și Crăciun Stollen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fructele într-un bol cu romul și înmuiați cel puțin 1 oră.
Presărați 1 1/2 linguri de făină în fructe, împreună cu migdalele. Se amestecă până când făina este complet absorbită.
Într-un castron mic, amestecați drojdia și 1 linguriță de zahăr în apă.
Lăsați să stea 15 minute.
Încălziți laptele până când este călduț și amestecați zahărul rămas până se dizolvă. Se amestecă extractul de migdale și coaja de lămâie.
Așezați toate, cu excepția a 1/4 cană de făină, într-un bol mare cu sarea și faceți o fântână în centru.
Se toarnă amestecul de drojdie și se amestecă puțin din făină de la marginea puțului.
Adăugați oul și amestecul de lapte și zahăr. Bateți în untul înmuiat.
Se amestecă împreună pentru a forma un aluat.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată. Frământați, folosind restul de făină, timp de 15 minute sau până când nu mai este lipicios. Frământați în fructe și migdale. Curățați și uscați vasul și periați interiorul cu 1 lingură de unt topit.
Ungeți partea superioară a aluatului cu încă 2 lingurițe de unt topit sau margarină și puneți-l în castron. Acoperiți aluatul cu o cârpă curată.
Lăsați să crească timp de 2 ore sau până la dublarea dimensiunii.
Puneți aluatul și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
Rotiți-l într-un dreptunghi de 8 x 12 inch.
Ungeți cu restul de unt topit sau margarină. Aduceți o parte lungă peste ea, suprapunându-l în poziție cu cusătura cu aproximativ 1 inch. Apăsați ușor marginea pentru a o menține în poziție. Cu mâinile făinoase, conicați ușor capetele pâinii și împingeți ușor părțile laterale pentru a o movila în centru. Pâinea finită ar trebui să aibă aproximativ 3 1/2 inci lățime și 14 inci lungime.
Așezați pâinea pe o foaie de copt înmuiată și ungeți-o cu orice unt topit sau margarină rămasă. Lăsați-l într-un loc cald timp de 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 45 de minute sau până când sunt aurii și cruste. Se răcește pe un suport de sârmă. Chiar înainte de a servi stollenul, Cerneți zahărul cofetarilor deasupra.