Crustacee și Chorizo Paella cu șofran și orez de cerneală de calmar
Crustacee și Chorizo Paella cu șofran și orez cerneală calmar ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 911 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 3.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Dacă aveți calmar pentru bebeluși, stoc de pui, chorizo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Crustacee Paella (Paella de Marisco) din ' Spania, Orez șofran cu Chorizo, și Paella de crustacee cu Fregola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați roșiile într-un vas mic de copt și stropiți cu mierea și 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește până se înmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați homarii și acoperiți oala. Aduceți apa înapoi la fierbere, reduceți căldura și continuați să gătiți timp de 12 până la 15 minute sau până când este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Lăsați să se răcească și îndepărtați carnea. Lăsați ghearele întregi, tăiați carnea corpului în zaruri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Gatiti chorizo - ul intr-o tigaie medie la foc mediu-mare pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți chorizo - ul pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare sau o tigaie de paella până aproape de fumat. Condimentează creveții cu sare și piper și sotează 1 minut. Condimentează calmarul cu sare și piper, după gust și adaugă în tigaie. Continuați să gătiți încă 2 până la 3 minute până când tocmai ați gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați ambele Rice, stoc, mazăre, roșii, homari și chorizo și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Așezați midiile și scoicile într-o oală cu o ceașcă de apă; acoperiți oala și gătiți până când scoicile și midiile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați scoici și midii la orez. Se pliază pătrunjelul și lămâia aioli și se amestecă până se combină, se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie De Spaghete Uscate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aioli
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Serviți imediat.
13
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
15
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi. Aduceți stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
16
Adăugați șofranul în stocul fierbinte și lăsați să gătească timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
17
Adăugați stocul fierbinte la orez și lăsați să fiarbă. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și lăsați să gătească la 15 până la 18 minute, îndepărtați capacul și puful cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
19
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
20
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
21
Adăugați cerneala de calmar în stocul fierbinte și lăsați să gătească timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
22
Adăugați stocul fierbinte la orez și lăsați să fiarbă. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și lăsați să gătească timp de 15 până la 18 minute, îndepărtați capacul și puful cu furculița
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
23
Așezați usturoiul, sarea, gălbenușurile, sucul de lămâie și coaja într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până la neted. Adăugați încet uleiul, picătură cu picătură la început, până se îngroașă. Condimentează cu piper alb, după gust. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pentru Ungerea Insertului
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch