Crustacee Cr Amperpes în sos de brânză de vin

Crustacee Cr Amperpes în sos de brânză de vin
Crustacee Cr Amperpes în sos de brânză de vin este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 210 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, CR amperpes, vermut și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Linguine cu sos de crustacee, Ravioli De Smochine Și Brânză Cu Sos De Vin Cu Unt De Pecan, și Carne de vită cu conținut scăzut de carbohidrați și brânză albastră cu sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați creveți, carne de crab și ceapă verde și sotati timp de 1 minut. Se amestecă vermut, sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți 7 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CrabmeatCrabmeat
VermutVermut
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte.
4
Stropiți 1/2 lingură de unt topit într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se amestecă 2 căni de sos de vin-brânză în amestecul de creveți. Lingură aproximativ 3 linguri amestec de creveți în centrul fiecărui Crpe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Rulați și așezați, cu cusătura în jos, în vasul pregătit. Lingura rămase 2 cani sos de vin-brânză peste Crpes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se presară cu brânză elvețiană și se pune cu restul de 1/4 cană de unt. Acoperiți și răciți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
9
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista