Crupe-Verdeață Umplute

Crupe-Verdeață Umplute
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Crupe-umplute verdeață ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de crupe de gătit rapid, brânză Cheddar ascuțită, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grits ' n Greens, Crupe și verdeață, și Grits ' n Greens pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți verdele de collard. Tăiați și aruncați tulpini groase din partea de jos a frunzelor verzi (aproximativ 2 inci); așezați verdele într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 10 până la 12 minute sau până când verdele sunt fragede. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Aduceți laptele și bulionul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă treptat în grâu. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute sau până când grăsimile sunt îngroșate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și următoarele 3 ingrediente, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Așezați o frunză de guler pe o suprafață plană și întindeți părțile laterale. Lingura 1/3 cana crupe spre centrul de jos a frunzei. Îndoiți o parte a frunzei peste umplutură. Îndoiți partea opusă a frunzei peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze strâns, jeleu-roll moda. Repetați cu frunzele și grăsimile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Puneți mănunchiurile într-un singur strat într-un coș cu aburi; abur, acoperit, 10 până la 15 minute sau până când este încălzit complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
7
Se servește cu sos de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit ardei iute din Louisiana în oțet pentru sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling al lui Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere. Acest riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista