Crupe-Verdeață Umplute
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Crupe-umplute verdeață ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de crupe de gătit rapid, brânză Cheddar ascuțită, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grits ' n Greens, Crupe și verdeață, și Grits ' n Greens pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți verdele de collard. Tăiați și aruncați tulpini groase din partea de jos a frunzelor verzi (aproximativ 2 inci); așezați verdele într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 10 până la 12 minute sau până când verdele sunt fragede. Se răcește complet.
Aduceți laptele și bulionul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă treptat în grâu. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute sau până când grăsimile sunt îngroșate.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și următoarele 3 ingrediente, amestecând până se topește brânza.
Așezați o frunză de guler pe o suprafață plană și întindeți părțile laterale. Lingura 1/3 cana crupe spre centrul de jos a frunzei. Îndoiți o parte a frunzei peste umplutură. Îndoiți partea opusă a frunzei peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze strâns, jeleu-roll moda. Repetați cu frunzele și grăsimile rămase.
Puneți mănunchiurile într-un singur strat într-un coș cu aburi; abur, acoperit, 10 până la 15 minute sau până când este încălzit complet.
Se servește cu sos de piper.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit ardei iute din Louisiana în oțet pentru sosul de piper.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling al lui Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere. Acest riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.