Crupe cu parmezan și Prosciutto

Crupe cu parmezan și Prosciutto
Crupe cu parmezan și Prosciutto necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 210 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă într-o ceașcă de măsurare sigură pentru microunde, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ treceți prosciutto – prosciutto învelit cu parmezan, Crupe caserola cu ciuperci, Prosciutto, și Provolone, și Somon Fript Peste Parmezan.

Instrucțiuni

1
Apă cu microunde până la foarte fierbinte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați prosciutto; se sotează până se evaporă umezeala și bucățile încep să se prăjească și să fie crocante, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
4
Scoateți prosciutto; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
5
Adăugați apa fierbinte în tigaia goală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Bateți în grâu și sare. Se fierbe, neacoperit, la foc mediu-mic până la grosime, aproximativ 3 până la 5 minute. Se amestecă prosciutto, brânză, unt și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se lasă să se răcească și se lasă aromele să se amestece, 2 până la 3 minute.
8
Servi.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista