Crupe Chai Condimentate

Crupe Chai Condimentate
Reteta Chai condimentat crupe ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 124 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, crupe, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fără gluten Chai condimentat tort cu Chai condimentat glazura, Ceai Chai Condimentat, și Mix Chai Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, aduceți 4 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați 1 lingură de sare, 1 linguriță de piper și pungile de ceai și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4
Scoateți și aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
5
Adăugați scorțișoara și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
6
Aduceți amestecul de chai înapoi la fierbere și presărați grâul peste el încet, pentru a preveni aglomerarea. Gătiti, neacoperit și amestecând constant pentru a preveni lipirea, până când grăsimile sunt moi și au o textură cremoasă, 25 până la 35 de minute. (Dacă grăsimile se usucă prea mult, adăugați până la 2 căni de apă caldă în timpul gătitului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
ChaiChai
7
Se scoate de pe foc și se amestecă smântâna și coaja de lămâie. Condimentează cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista