Crupe, brânză și ceapă souffl

Crupe, brânză și ceapă souffl
Rețeta Grits, brânză și souffl de ceapă este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 241 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână lapte, grâu de gătit rapid, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Crupe, Brânză Și Ceapă Souffl, Souffles de grâu și brânză, și Crupe Căzute Souffl Cu Roșii Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Unt de unt patru 1 1/4 cană souffl feluri de mâncare. Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se adauga ceapa si prazul; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PrazPraz
3
Se amestecă în 1 1/4 căni de lapte integral și 1/2 linguriță de sare, apoi crupe; se aduce la foc mic. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte IntegralLapte Integral
CrupeCrupe
SareSare
4
Între timp, bateți restul de 1/4 cană de lapte și gălbenușuri într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Scoateți grăsimile de pe foc. Se amestecă amestecul de gălbenușuri, apoi ceapa verde și 3/4 cană de brânză. Bateți albușurile într-un castron mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în grâu în 3 adăugiri. Împărțiți amestec între preparate preparate (amestec va veni tot drumul la partea de sus de feluri de mâncare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
CrupeCrupe
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară cu 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Coaceți souffl-ul până când se umflă și se rumenesc deasupra, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista