Crupe, brânză și ceapă souffl
Rețeta Grits, brânză și souffl de ceapă este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 241 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână lapte, grâu de gătit rapid, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Crupe, Brânză Și Ceapă Souffl, Souffles de grâu și brânză, și Crupe Căzute Souffl Cu Roșii Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Unt de unt patru 1 1/4 cană souffl feluri de mâncare. Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Se adauga ceapa si prazul; saut 3 minute.
Se amestecă în 1 1/4 căni de lapte integral și 1/2 linguriță de sare, apoi crupe; se aduce la foc mic. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Între timp, bateți restul de 1/4 cană de lapte și gălbenușuri într-un castron mic pentru a se amesteca.
Scoateți grăsimile de pe foc. Se amestecă amestecul de gălbenușuri, apoi ceapa verde și 3/4 cană de brânză. Bateți albușurile într-un castron mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în grâu în 3 adăugiri. Împărțiți amestec între preparate preparate (amestec va veni tot drumul la partea de sus de feluri de mâncare).
Se presară cu 1/4 cană de brânză.
Coaceți souffl-ul până când se umflă și se rumenesc deasupra, aproximativ 18 minute.