Crunchy Jicama-Tostadas De Pește

Crunchy Jicama-Tostadas pește ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 155 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de jicama, coriandru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tostadas de pește la grătar cu ananas-Salsa J aprox. cama, Crunchy Jicama Slaw, și Crunchy Rece Jicama Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă mayo, ardei iute și usturoi până se omogenizează bine. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Tăiați capetele jicama; aruncați sau rezervați pentru o altă utilizare.
Tăiați jicama rămasă pe lungime în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în 6 felii. Aranjați capetele tăiate ale feliilor împreună pe platou pentru a forma 6 cercuri.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu. Înveliți peștele cu făină; agitați ușor pentru a îndepărta excesul de făină.
Se adaugă în tigaie; gatiti 6 pana la 8 min. sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se ocazional. Se răcește ușor; fulgi de pește cu furculiță.
Top jicama cu pește, roșii, ceapă, coriandru și amestec de maioneză.