Crunch Top Cartofi

Crunch Top Cartofi
Crunch Top cartofi este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 365 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, cereale de porumb, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Golden crunch, Cartofi dulci cu Pecan-scorțișoară Crunch, și Cartofi Dulci Prăjiți Cu Scorțișoară Pecan Crunch.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Turnați untul într-o tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Aranjați feliile de cartofi într-un singur strat peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CartofiCartofi
4
Combinați brânza, fulgii de porumb și ardeiul într-un bol și presărați amestecul peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute sau până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista