Crunch Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Crunch Bars. O porție conține 146 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 26 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, sare de mare fulgioasă, ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Crunch " Baruri, Caramel Crunch Baruri, și Batoane de ciocolată crunch.
Instrucțiuni
Aranjați un raft în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 375 cm.F. căptușiți partea inferioară și partea laterală a unui vas de coacere din metal sau sticlă de 13x9x2" cu folie, permițând o suprapunere de 2" pe fiecare parte; folie de unt în vas.
Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți 1 cană de unt într-un castron mare până lanetedă, aproximativ 3 minute.
Adăugați atât zahăr, cât și sare; continuați să bateți până când amestecul este ușor și cremos, cu aproximativ 3 minute mai mult.Bateți în vanilie,apoi amestecați încet în făină, bătând până se încorporează complet (aluatulva fi umed și lipicios).
Răzuiți aluatul în vasul pregătit. Folosindd vârfurile degetelor, răspândite într-un strat subțire și uniform.
Coaceți baza de prăjituri până devine maro auriu și a început să pufăie și să crape, aproximativ22 de minute. Faceți înainte: baza poate fi făcută2 zile înainte.
Lăsați să se răcească complet și depozitațietanșe la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Împrăștiatciocolata tocata uniform peste cookiebase si coaceti doar pana cand ciocolata este moale si a inceput sa se topeasca, aproximativ 2 minute.Răspândiți imediat ciocolata într-o uniformăstrat peste bază.
Împrăștiați toppingurile peste ciocolată caldă; apăsați ușor, dar ferm în ciocolată.
Lăsați să se răcească în vas pe un firarack timp de 15 minute. Folosind consola de folie, ridicați cookie-ul din vas.
Se pune pe raft; lasa sa se raceascapână când ciocolata este setată, aproximativ 2 ore.
Îndepărtați cu grijă folia din cookie și alunecați pe o placă de tăiere.
Tăiați în bars.DO înainte: barele Crunch pot fi făcute cu 5 zileînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.