Crumble de caise și migdale
Crumble de caise și migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 684 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți scorțișoară la sol, compot de caise, CR fra FRA și câteva alte ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Parfait De Crumble De Caise, Plăcintă Cu Crumble De Caise, și Tort De Crumble Cu Caise.
Instrucțiuni
Amestecați caisele și compotul împreună într-un vas mare de copt sau 6-8 feluri de mâncare individuale.
Se amestecă făina, nucile și scorțișoara, apoi se freacă untul pentru a forma firimituri. Se amestecă zaharurile, apoi se presară peste amestecul de caise. Acum puteți acoperi și lăsa acest lucru până la 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 (sau opriți cuptorul odată ce plăcinta iese).
Coaceți timp de 40-45 de minute până când crumble-ul este crocant și auriu, apoi serviți cu înghețată sau crme frache.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Crumble în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.