Crudit cu ulei de măsline infuzat și Balsamic

Crudit cu ulei de măsline infuzat și Balsamic
Cruditul cu ulei de măsline infuzat și Balsamic este un fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, oțet balsamic, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Brânză de capră în ulei de măsline infuzat, și Uleiuri De Măsline Infuzate Cu Plante: Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă grosier și se amestecă împreună rozmarinul, cimbrul, usturoiul și hamsia, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
HamsiiHamsii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2
Se presară în sare și se amestecă într-o pastă ușor groasă folosind partea plată a cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Se pune într-un vas mic cu uleiul de măsline și se încălzește la foc mic până se parfumează și se sfârâie, aproximativ 15 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Încălziți oțetul, zahărul, fulgii de piper și zesturile într-un alt vas mic la foc mic, amestecând, până când zahărul se dizolvă și oțetul se aburește, 15 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Transferați uleiul și oțetul în vase separate de servire mici și serviți cu legume asortate pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista