Crown Jewel Desert
Dacă 19 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Crown Jewel desert ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați qt. apă, apă, gelatină cu aromă de căpșuni jell-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată Crown Jewel, Coroana Jewel Gelatină Plăcintă, și Crown Jewel Patties Garnitură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți separat gelatina de tei, portocală și 1 pachet de căpșuni, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind 1 cană de apă clocotită și 1/2 cană de apă rece pentru fiecare.
Se toarnă fiecare gelatină aromată într-o tigaie pătrată separată de 8 inci pulverizată cu spray de gătit. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
Adăugați apa clocotită rămasă în amestecul de gelatină de căpșuni uscate rămas într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă apa rece rămasă. La frigider 45 min. sau până se îngroașă ușor.
Tăiați gelatina în fiecare tigaie pătrată în cuburi de 1/2 inch.
Adăugați 1-1 / 2 căni din fiecare gelatină aromată la gelatina de căpșuni îngroșată în castron împreună cu jumătate din biciul rece; se amestecă ușor până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie de pâine de 9x5 inci pulverizată cu spray de gătit. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Între timp, puneți la frigider cuburile de gelatină rămase și biciul rece până când este gata de utilizare.
Desfaceți desertul pe farfurie; deasupra cu biciul rece rămas.