Crown friptură de carne de porc cu umplutura de mere-afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, frunze de cimbru, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine, Friptură De Coroană De Porc Cu Umplutură De Mere, Afine Și Pecan, și Friptură De Porc Coroană Cu Umplutură De Afine.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mic, amestecați 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper, salvie și cimbru uscat; frecați peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați carnea de porc, oasele se termină, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Înfășurați capetele osoase cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
3
Așezați un vas mic rezistent la căldură sau folie mototolită în coroană pentru a-și menține forma. Nu adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
4
Prăjiți descoperit 2 ore 40 minute până la 3 ore 20 minute sau până când termometrul citește 74°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si telina in unt aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant-fraged; se ia de pe foc. Într-un castron mare, amestecați bine amestecul de ceapă și ingredientele de umplutură rămase, cu excepția bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați bulion; aruncă. Cu o oră înainte ca carnea de porc să fie gata, umpleți centrul coroanei cu umplutură. Acoperiți umplutura numai cu folie în primele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Când carnea de porc este gata, așezați pe un platou cald, acoperiți cu Cort de folie și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când termometrul citește 77°. (temperatura va continua să crească aproximativ5, iar carnea de porc va fi mai ușor de sculptat pe măsură ce sucurile sunt configurate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
8
Îndepărtați folia; așezați bibelouri de hârtie pe capetele osoase, dacă doriți. Pentru a servi, lingura umplutura în castron și se taie carnea de porc între coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat