Crown friptură de porc cu umplutură de mere

Crown friptură de porc cu umplutură de mere
Crown friptură de carne de porc cu umplutura de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 887 calorii, 96G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $6.13 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, scorțișoară, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine, Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine, și Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți pătratele de pâine în 1 strat într-o tigaie superficială și coaceți în mijlocul cuptorului până se usucă și ușor prăjite, aproximativ 15 minute. Lăsați cuptorul pornit (pentru friptură) și răciți pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Gatiti ceapa si telina in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute. Se amestecă mere, zahăr, sare, piper, salvie, cimbru, nucșoară și scorțișoară. Reduceți focul la minim, apoi gătiți, acoperit, amestecând, până când merele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă pătratele de pâine, pătrunjelul și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
PătrunjelPătrunjel
MărMăr
UntUnt
țelinățelină
ArpagicArpagic
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
PâinePâine
CeapăCeapă
ZahărZahăr
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Setați raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați friptura în interior și în exterior cu sare și piper și puneți-o într-o tigaie mare ignifugă. Umplutură de movilă în cavitate. Înfășurați vârfurile oaselor coastei cu folie pentru a preveni arderea, apoi înfășurați carnea sub oase cu benzi de slănină suprapuse, fixându-le cu scobitori din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
ScobitoriScobitori
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Prăjiți carnea de porc în mijlocul cuptorului, acoperind umplutura lejer cu folie după 30 de minute, până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 155 de kilometri F când este introdus 2 inci în centrul cărnii (nu atingeți oasele), 2 1/4 până la 2 3/4 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să stea, acoperită slab cu folie, 15 până la 20 de minute. (Temperatura cărnii va crește până la 160 de grade F; carnea va fi ușor roz.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Degresați grăsimea din picăturile de tigaie. Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați apă, apoi deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă printr-o sită fină într-o cratiță, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
3
Adăugați jeleu și orice sucuri acumulate pe placa de sculptură, apoi fierbeți sosul, amestecând ocazional și degresând orice grăsime care crește, până când jeleul este topit, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
JeleuJeleu
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Îndepărtați toată folia de la friptură și sculptați în cotlete tăind între coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate34
Revista