Crown friptură de carne de porc cu umplutura de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 887 calorii, 96G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $6.13 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, scorțișoară, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine, Crown friptură de porc cu umplutură de mere-afine, și Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți pătratele de pâine în 1 strat într-o tigaie superficială și coaceți în mijlocul cuptorului până se usucă și ușor prăjite, aproximativ 15 minute. Lăsați cuptorul pornit (pentru friptură) și răciți pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Gatiti ceapa si telina in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute. Se amestecă mere, zahăr, sare, piper, salvie, cimbru, nucșoară și scorțișoară. Reduceți focul la minim, apoi gătiți, acoperit, amestecând, până când merele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă pătratele de pâine, pătrunjelul și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Pătrunjel
Măr
Unt
țelină
Arpagic
Nucșoară
Piper
Pâine
Ceapă
Zahăr
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Setați raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați friptura în interior și în exterior cu sare și piper și puneți-o într-o tigaie mare ignifugă. Umplutură de movilă în cavitate. Înfășurați vârfurile oaselor coastei cu folie pentru a preveni arderea, apoi înfășurați carnea sub oase cu benzi de slănină suprapuse, fixându-le cu scobitori din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Umplutură
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Scobitori
Folie De Aluminiu
3
Prăjiți carnea de porc în mijlocul cuptorului, acoperind umplutura lejer cu folie după 30 de minute, până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 155 de kilometri F când este introdus 2 inci în centrul cărnii (nu atingeți oasele), 2 1/4 până la 2 3/4 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Umplutură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
4
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să stea, acoperită slab cu folie, 15 până la 20 de minute. (Temperatura cărnii va crește până la 160 de grade F; carnea va fi ușor roz.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Degresați grăsimea din picăturile de tigaie. Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați apă, apoi deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se toarnă printr-o sită fină într-o cratiță, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
3
Adăugați jeleu și orice sucuri acumulate pe placa de sculptură, apoi fierbeți sosul, amestecând ocazional și degresând orice grăsime care crește, până când jeleul este topit, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Jeleu
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Îndepărtați toată folia de la friptură și sculptați în cotlete tăind între coaste.