Crown friptură cu sos de aluat
Crown friptură cu sos de aluat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 572 calorii, 68G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Un amestec de cârnați, crutoane de aluat, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Crown friptură cu sos de caise, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotează cârnații până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de supă de ciuperci de ceapă, bulionul de legume și supa de ciuperci aurii. Se amestecă cimbru, maghiran, pătrunjel și crutoane. Condimentează cu sare și piper.
Scoateți friptura din cuptor cu aproximativ 45 de minute înainte de a fi terminată. Umpleți cavitatea cu pansamentul de aluat. Întoarceți friptura la cuptor și gătiți restul de 45 de minute.
Transferați friptura coroanei pe un platou și înlocuiți folia cu bibelouri de hârtie.
Într-o tigaie de prăjire superficială, combinați sosul Worcestershire, amestecul de marinată de boabe de piper verde și amestecul de condimente cu ierburi.
Se pune friptura coroana în tigaie, os se termină. Înfășurați capetele osoase cu folie de aluminiu pentru a le împiedica să se rumenească prea repede. Folosind o perie sau o lingură de patiserie, acoperiți întreaga suprafață a cărnii cu amestecul de sos.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți neacoperit timp de 20 până la 25 de minute pe kilogram de carne, aproximativ 2 1/2 până la 3 1/2 ore.