Crostini de smochine și brânză de capră
Fig și brânză de capră Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, smochine de misiune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Crostini De Smochine La Cuptor, și Crostini cu smochine și brânză de capră (GF) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa, crengutele de cimbru si frunza de dafin in unt intr - o cratita grea de 1 pana la 1 1/2 litru la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați smochine uscate, Port, sare și piper și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când smochinele sunt moi, aproximativ 10 minute. Dacă mai există lichid în cratiță, scoateți capacul și fierbeți, amestecând, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, încă 3 până la 4 minute. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru și transferați gemul într-un castron. Se răcește, apoi se amestecă cimbru tocat și sare și piper după gust.
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 F.
Înjumătățiți fiecare felie de baghetă în diagonală, apoi aranjați pe o foaie de copt și periați blaturile ușor cu ulei.
Coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 7 minute. Se răcește pe foaia de copt pe un raft.
Întindeți fiecare pâine prăjită cu 1 linguriță de gem de smochine și acoperiți cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de brânză de capră și 2 bucăți de smochine proaspete.
* Gemul de smochine poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. * Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.