Crostini de smochine și brânză de capră

Crostini de smochine și brânză de capră
Fig și brânză de capră Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, smochine de misiune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Crostini De Smochine La Cuptor, și Crostini cu smochine și brânză de capră (GF) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa, crengutele de cimbru si frunza de dafin in unt intr - o cratita grea de 1 pana la 1 1/2 litru la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați smochine uscate, Port, sare și piper și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când smochinele sunt moi, aproximativ 10 minute. Dacă mai există lichid în cratiță, scoateți capacul și fierbeți, amestecând, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, încă 3 până la 4 minute. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru și transferați gemul într-un castron. Se răcește, apoi se amestecă cimbru tocat și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
Smochine UscateSmochine Uscate
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PiperPiper
SmochineSmochine
PortPort
SareSare
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înjumătățiți fiecare felie de baghetă în diagonală, apoi aranjați pe o foaie de copt și periați blaturile ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 7 minute. Se răcește pe foaia de copt pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Întindeți fiecare pâine prăjită cu 1 linguriță de gem de smochine și acoperiți cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de brânză de capră și 2 bucăți de smochine proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Gem De SmochineGem De Smochine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SmochineSmochine
1
* Gemul de smochine poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. * Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De SmochineGem De Smochine

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista