Crostini de plante cu brânză albastră și aromă de ceapă caramelizată

Crostini de plante cu brânză albastră și aromă de ceapă caramelizată
Herb Crostini cu brânză albastră și brânză caramelizată ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, pătrunjelul, răspândirea brânzei cremoase și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Crostini de plante cu brânză albastră și aromă de ceapă caramelizată, Crostini de struguri cu brânză albastră și miere, și Brânză Caramelizată Cu Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați pâinea în felii de 1/4 inci la un unghi ușor și aranjați într - un singur strat pe o tigaie de jeleu de 15 x 10 x 1 inch sau foaie de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă împreună uleiul de măsline și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Periați ușor pâinea pe o parte cu amestec de plante medicinale și presărați sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Coaceți la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se răcește complet. Sus cu brânză albastră cremoasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
7
Răspândiți și gustați ceapa caramelizată și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
#5 Wine Spectator Top 100 din 2009castello di Brolio exprimă eleganța rafinată care este specifică doar terroirului din Brolio. Este un "vin fără sudură" obținut prin selectarea celor mai buni struguri de Brolio, maturați în barriques, cu o fină lungă în sticlă care îi sporește eleganța nobilă. Sangiovese cu o cantitate mică de Cabernet Sauvignon și Merlotcu această recoltă, a fost în cele din urmă posibil ca Sangiovese să-și exprime potențialul maxim. Culoare rubinie intensă cu nuanțe de granat, are o frumoasăbuchet complex aromatic. Ciocolată / cafea și condimente palat, posedăconținut elegant de tanin și un finisaj persistent.Chianti Classico este deosebit de perfect ca un compliment pentru felurile principale pe bază de carne, cum ar fi porchetta allo spiedo, tripe, bistecca alla fiorentina, untură Colonnata, mezeluri și finocchiona di cinta senese. Chianti Classico merge bine și cu brânza Pecorino Toscano semi-matură, crostini alla toscana și fagioli al fiasco. Vinul se serveste la o temperatura de 60-65 int. F.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista