Verde de măsline și Crostini nuc ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 16 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, baghetă, picholine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Crostini cu linte și salată verde de măsline, Măsline verzi și brânză de capră Crostini, și Chile-midii aburite cu Crostini de măsline verzi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți nucile într-o farfurie și coaceți aproximativ 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă fin.
4
Într-un castron mediu, amestecați măslinele, nucile, uleiul de măsline, hamsiile și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți fiecare felie de baghetă prăjită cu 2 lingurițe de brânză de capră și deasupra cu 1 lingură de amestec de măsline. Aranjați crostini pe un platou și serviți.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.
12 months between stainless steel, Slavonian oak casks, French barriques and tonneaux of second use.