Crostini cu șuncă și verdeață

Ham-and-Greens Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 232 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 25. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, crostini, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rețetă De Sfeclă Balsamică Și Brânză De Capră Crostini, Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), și Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui).
Instrucțiuni
Gatiti sunca in 1 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 4 minute sau până când este crocant.
Scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie. Rezervați picături în tigaie.
Adăugați verdeață și uleiul rămas la picăturile fierbinți în tigaie; gatiti, amestecand des, 4 pana la 5 minute sau pana se ofilesc usor.
Adăugați unt și ardei roșu și gătiți, amestecând ocazional, 45 de secunde. Se amestecă șunca.
Se adaugă sare și piper după gust; se transferă într-un castron.
Se amestecă jumătate și jumătate și brânza de capră până se omogenizează. Se amestecă jumătate din amestecul de verdeață. Rezervați jumătate rămasă din amestecul de verdeață.
Răspândiți aproximativ 1 lingură. amestec de brânză de capră pe fiecare Crostini. Completați fiecare cu 1 linguriță. amestec verde rezervat.
Sfat pentru machiaj: puneți la frigider verdeața gătită până la 2 zile.