Crostini cu legume prăjite și nuci de pin

Crostini cu legume prăjite și nuci de pin
Reteta Crostini cu legume prăjite și nuci de pin ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cod la cuptor cu legume, Prosciutto și nuci de pin, Dovlecei Spaghetti cu legume balsamice și nuci de pin prăjite, și Penne cu legume dulci de vară, nuci de pin și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pierceți vinetele de mai multe ori cu o furculiță; așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
5
Se pune într-o strecurătoare; lăsați să stea 15 minute. Cojiți vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Tăiați în cuburi de 1/2 inch; așezați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SemințeSemințe
8
Așezați jumătățile, cu pielea în sus, pe foaia de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
10
Lăsați să stea 15 minute. Coaja; se taie în bucăți de 1/2 inch.
11
Adăugați ardei grași și nuci de pin în vinete în castron; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Nuci De PinNuci De Pin
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați piper roșu și usturoi, și saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
14
Adăugați oțet, capere, zahăr și sare. Aduceți la fierbere; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CapereCapere
ZahărZahăr
SareSare
15
Se toarnă peste amestecul de vinete; aruncă. Marinați la temperatura camerei timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
16
Puneți 1 lingură de amestec de vinete pe fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
PâinePâine
17
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate14
Revista