Crostini cu gem de roșii uscate la soare

Crostini cu gem de roșii uscate la soare
Crostini cu gem de roșii uscate la soare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 397 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, piper, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crostini de usturoi cu Brie și gem dulce și picant de roșii, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați roșiile uscate la soare tocate, 1 lingură de ulei de roșii uscat la soare rezervat, ulei de măsline, ceapă și usturoi. Se amestecă și se gătește până când ceapa este moale și începe să se rumenească la margini, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați zahărul, oțetul, apa, bulionul de pui, cimbru, sare și piper. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
OțetOțet
PiperPiper
ZahărZahăr
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
4
Scoateți capacul și continuați să fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului este redusă și amestecul are consistența gemului, încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați feliile de baghetă pe foaia de copt. Folosind o perie de patiserie, acoperiți ușor feliile de baghetă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați brânza moale de capră într-un castron mic. Se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Întindeți crostini cu gem de roșii uscate la soare și acoperiți cu amestecul de brânză de capră și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CrostiniCrostini
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
2
Transferați pe o farfurie de servire și serviți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista