Crostini cu feta-Chile răspândit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Crostini cu feta-Chile Spread. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 443 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, brânza feta, smântâna și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Crostini cu feta-Chile răspândit, Crostini Răspândit, și Vinete Siciliene Răspândite Cu Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu). Char poblano și jalape ardei iute până la înnegrit peste tot. Înfășurați ardeii iute într-o pungă de hârtie și lăsați să stea 15 minute. Se curăță, se însămânțează și se toacă grosier 2 ardei iute poblano și jalape8oro chile; se transferă la procesor.
Adăugați brânză feta, smântână, mărar proaspăt tocat și suc de lămâie la procesor; piure până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți până când este suficient de ferm pentru a se răspândi, aproximativ 2 ore. Coaja, semințele și felia subțire rămasă poblano chile. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați răspândirea la rece. Acoperiți și răciți chile feliate.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Periați 1 parte a feliilor de baghetă cu ulei de măsline extravirgin. Grătar partea unsă a pâinii până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Transferați toasturile pe platou. Lingura aproximativ 2 lingurite chile răspândit peste fiecare pâine prăjită, top cu felii subțiri poblano chile, și se servește.