Crostini cu feta-Chile răspândit

Crostini cu feta-Chile răspândit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Crostini cu feta-Chile Spread. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 443 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, brânza feta, smântâna și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Crostini cu feta-Chile răspândit, Crostini Răspândit, și Vinete Siciliene Răspândite Cu Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu). Char poblano și jalape ardei iute până la înnegrit peste tot. Înfășurați ardeii iute într-o pungă de hârtie și lăsați să stea 15 minute. Se curăță, se însămânțează și se toacă grosier 2 ardei iute poblano și jalape8oro chile; se transferă la procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Adăugați brânză feta, smântână, mărar proaspăt tocat și suc de lămâie la procesor; piure până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți până când este suficient de ferm pentru a se răspândi, aproximativ 2 ore. Coaja, semințele și felia subțire rămasă poblano chile. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați răspândirea la rece. Acoperiți și răciți chile feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
4
Periați 1 parte a feliilor de baghetă cu ulei de măsline extravirgin. Grătar partea unsă a pâinii până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
BaguetteBaguette
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați toasturile pe platou. Lingura aproximativ 2 lingurite chile răspândit peste fiecare pâine prăjită, top cu felii subțiri poblano chile, și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista