Crostatele de ciocolată cu marmeladă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 409 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 33 de minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, apă, portocaliu buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Crostate De Caise, Crostate De Smochine Cu Miere, și Crostate Portocalii De Sânge.
Instrucțiuni
1
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2
Amestecați făina, pudra de cacao, zahărul, coaja de portocală și sarea într-un robot de bucătărie.
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul. Se amestecă până se formează aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură pe rând, până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați scurt pentru a forma un aluat neted. Adunați aluatul într-o bilă, apoi împărțiți aluatul în 8 bucăți egale. Aplatizați fiecare piesă într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Apăsați 1 bucată de aluat pe foaia de copt pregătită într-o rundă de 4 1/2 inci. Lingură 1 lingură generoasă de marmeladă în centrul rundei. Îndoiți marginea aluatului pentru a forma o rundă de 3 inci și lăsați Centrul crostatei să rămână neacoperit. Îndoiți ușor și ciupiți aluatul pentru a sigila orice fisuri. Repetați cu bucățile de aluat rămase și marmeladă, distanțând crostatele uniform. Acoperiți și refrigerați crostatele până când sunt reci, cel puțin 45 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Coaceți crostatele până când crustele sunt setate, aproximativ 18 minute. Se răcește timp de 10 minute. Glisați o spatulă metalică sub cruste pentru a elibera crostatele de pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Garnisiți cu coaja de portocală confiată și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Confiată
10
Folosind un cojitor de legume, tăiați partea portocalie a coajei de la capătul tulpinii portocalei până la capătul buricului, formând benzi lungi de 3/4 până la 1 inch. Aduceți la fierbere o cratiță mică de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați cojile și gătiți timp de 1 minut.
12
Scurgeți și apoi clătiți cojile sub apă rece. Repetați gătirea cojilor în cratiță cu apă clocotită proaspătă și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Amestecați zahărul și 1/2 cană de apă proaspătă într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Adăugați cojile de portocale și fierbeți la foc mediu-mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosind clești, transferați cojile pe o foaie de hârtie pergament pentru a se usca ușor, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
15
Aliniați o foaie mică de copt cu hârtie pergament. Amestecați ciocolata într-un bol mic așezat peste o cratiță cu apă fierbinte până se topește și se omogenizează. Scufundați 1 1/2 inci din fiecare coajă de portocală confiată în ciocolată, apoi așezați-le pe foaia de copt pregătită și refrigerați până când ciocolata este setată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Confiată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat