Crostata rustică de pere și alune

Crostata rustică de pere și alune
Crostata rustică de pere și alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 390 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de jeleu de mere, ou, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Crostata de pere, ciocolată și alune, Crostata De Mere Rustice, și Placinta Rustica Cu Mere Crostata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Întindeți alunele într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Ardei ArbolArdei Arbol
3
Coaceți timp de 12 până la 14 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Transferați pe un prosop de bucătărie și lăsați să se răcească complet, apoi frecați nucile împreună puternic pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Într-un robot de bucătărie, pulsează jumătate din alune până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați 2 căni de făină, 3 linguri de zahăr și sare și procesați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați toate, cu excepția a 2 linguri de unt și puls până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
Bateți gălbenușul de ou în apa cu gheață, adăugați la procesor și pulsați până când patiseria se reunește. Întoarceți patiseria pe o suprafață ușor înmuiată și puneți-o într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Într-un robot de bucătărie, combinați jumătatea rămasă din alune cu restul de 2 linguri de făină și 1/4 cană de zahăr și procesați până la măcinarea fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați restul de 2 linguri de unt și albusul de ou și procesați până când umplutura este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
11
Pe o suprafață de lucru, se suprapun ușor două foi de hârtie de ceară de 18 inci. Făinați ușor discul de patiserie și puneți-l în centrul hârtiei de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
12
Întindeți patiseria într-o rundă de 16 inci. Întoarceți ușor patiseria pe o foaie de copt căptușită cu pergament și îndepărtați hârtia de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
13
Întindeți umplutura de alune peste patiserie până la 2 centimetri de margine. Aranjați perele peste umplutură în cercuri concentrice, suprapunându-le ușor. Îndoiți marginea patiseriei în sus și peste pere, sertizând decorativ. La frigider crostata timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Ardei ArbolArdei Arbol
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
14
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Coaceți crostata în centrul cuptorului timp de 1 1/2 ore sau până când perele sunt fragede și crusta este aurie. Preîncălziți broilerul. Acoperiți crusta de crostata cu fâșii de folie și fierbeți până când perele se rumenesc în pete, 2 până la 3 minute. Glisați crostata cu hârtia pergament pe un suport pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
16
Periați perele și crusta cu jeleul de mere topit și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
17
Tăiați în pene și serviți.
18
Faceți înainte: patiseria poate fi refrigerată până la 3 zile. Crostata poate fi coaptă mai devreme în timpul zilei.
19
Se servește cu: Crme frache sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista