Pere și zmeură Crostata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 278 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coajă de lămâie, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Crostata de pere și Frangipane cu glazură de oțet de zmeură, Pere și mure crostata, și Crostata de pere și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui mixer, amestecați untul, făina, zahărul și coaja de lămâie la viteză mică până când amestecul este grosier și cu aspect nisipos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați amestecul de ouă și amestecați doar până când amestecul se reunește. Formați-vă într-o bilă, înfășurați cu plastic și refrigerați cel puțin 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață înmuiată, rotiți aluatul într-un cerc dur de aproximativ 14 centimetri în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Transferați pe foaia de copt. În jurul marginii aluatului, pliați în exterior 1/2-inch pentru a forma o margine aspră, "rustică" pentru tartă. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți ușor gemul pe fundul tartei. Apoi aranjați panele de pere în cercuri concentrice peste gem. Punctați cu zmeură și stropiți cu mierea. Cu o perie de patiserie, periați marginea tartă cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Chifle Albe De Cină
Jumătăți De Pere în Sirop
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Perie De Patiserie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se presară cu zahărul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și Alb
5
Coaceți până când fructul este fraged și partea inferioară a tartei este ușor rumenită, 25 până la 30 de minute.