Pere și zmeură Crostata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 278 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coajă de lămâie, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Crostata de pere și Frangipane cu glazură de oțet de zmeură, Pere și mure crostata, și Crostata de pere și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui mixer, amestecați untul, făina, zahărul și coaja de lămâie la viteză mică până când amestecul este grosier și cu aspect nisipos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de ouă și amestecați doar până când amestecul se reunește. Formați-vă într-o bilă, înfășurați cu plastic și refrigerați cel puțin 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață înmuiată, rotiți aluatul într-un cerc dur de aproximativ 14 centimetri în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați pe foaia de copt. În jurul marginii aluatului, pliați în exterior 1/2-inch pentru a forma o margine aspră, "rustică" pentru tartă. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți ușor gemul pe fundul tartei. Apoi aranjați panele de pere în cercuri concentrice peste gem. Punctați cu zmeură și stropiți cu mierea. Cu o perie de patiserie, periați marginea tartă cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Jumătăți De Pere în Sirop
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se presară cu zahărul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și Alb
5
Coaceți până când fructul este fraged și partea inferioară a tartei este ușor rumenită, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit