Crostata de pere și Frangipane cu glazură de oțet de zmeură
Crostata de pere și Frangipane cu glazură de oțet de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână făină universală, pastă de migdale uncii, foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crostata de pere și zmeură, Cranberry Frangipane Crostata, și Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se macină fin pasta de migdale în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
2
Adăugați untul înmuiat, făina și oul; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Intindeti foetaj pe suprafata presarata cu faina la dreptunghi 13x11-inch. Ori 3/4 inch de margini peste; apăsați pentru a adera pentru a face 11 1/2x9 1/2-inch dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Transferați pe foaia de copt cu margini. Perforați suprafața uniform cu furculița, evitând marginile pliate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Întindeți amestecul de pastă de migdale uniform pe crustă în marginile pliate. Aranjați felii de pere deasupra umpluturii, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în Sirop
7
Se presară cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
8
Coaceți până când crusta este aurie profundă și perele sunt fragede, aproximativ 38 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Între timp, amestecați oțetul și restul de 1/4 cană de zahăr într-o cratiță mică grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura; se fierbe până când siropul se reduce la 1/4 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Așezați tarta pe platou.
11
Stropiți siropul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Se presară ușor cu boabe de piper și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
13
* Oțetul de zmeură neagră este disponibil la unele supermarketuri și magazine de alimente specializate.