Crochete de vin și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați crochetele de vin și șuncă. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 88 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, panko, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu 5 linguri de ulei într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați făină; se amestecă 3 minute. Se amestecă treptat vinul, bulionul, laptele și nucșoara. Se amestecă până se îngroașă amestecul, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați șuncă și pătrunjel; gatiti pana cand amestecul este gros, amestecand frecvent, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește complet, amestecând ocazional.
Întindeți amestecul de șuncă pe farfurie. Refrigerați cel puțin 2 ore și până la 4 ore.
Așezați ouăle bătute și panko în boluri medii separate. Formați amestecul de șuncă în bile de 1 inch. Înmuiați bilele în ou, apoi acoperiți cu panko.
Încălziți suficient ulei pentru a ajunge la 1/2 inch pe laturile tigaiei în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de crochete și prăjiți până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 2 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu crochetele rămase.
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri.