Crochete de somon și cartofi cu cremă Romesco Dip
Rețeta Crochete de somon și cartofi cu baie Romesco cremoasă este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 49 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 35 de cenți pe porție. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați cartofi stoarși, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Crochete De Cartofi Dulci Cu Somon, Cartofi De Migdale Cu Fulgi De Somon Crochete, și Crochete De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron, cu excepția firimiturilor suplimentare. Lăsați să se odihnească 30 de minute pentru a absorbi lichidele.
Rulați amestecul într-o bilă sau patty, folosind o linguriță sau o lingură mare de înghețată, în funcție de dimensiunea dorită. Strângeți amestecul împreună pentru a-și menține forma și rotiți-l în pesmet suplimentar.
Așezați într-o tigaie preîncălzită cu 1/2 inch de ulei în tigaie. Gatiti la un maro auriu pe ambele parti.
Așezați pe o foaie de copt și terminați coacerea timp de 20 de minute într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade. (Acest lucru poate fi făcut înainte și introdus în frigider nefiert, acoperit până când este gata de modelat.)Acest lucru poate fi copt înainte de timp și înghețat într-un singur strat, apoi când este înghețat, pop în pungi de congelator pentru depozitare ușoară, până la 2 luni.
Așezați pe o foaie de copt congelată și coaptă timp de 30 de minute pentru a se încălzi.
Puneți piulițele într-un procesor de alimente sau blender, mănâncă la o crumbă fină.
Adăugați piperul, usturoiul și condimentele, continuați să amestecați până la o consistență netedă. Se amestecă iaurtul.
Răzuiește într-un castron decorativ.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.