Crocante Buffalo Pui Wontons

Crocante Buffalo Pui Wontons
Rețeta crocantă Buffalo Chicken Wontons ar putea satisface pofta chineză în aproximativ 40 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 76 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 18 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, brânză cheddar, pansament de fermă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Buffalo Chicken Wontons, Wontons Crocante De Pui, și Salată de pui cu Wontons crocante.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați puiul, brânza Cheddar, pansamentul fermei, untul și sosul fierbinte într-un castron. Scoateți aproximativ 1 lingură de amestec de pui pe centrul fiecărui ambalaj wonton; pliați wontons în jumătate și apăsați pentru a sigila. Aranjați wontons pe o foaie de copt și congelați timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Ranch DressingRanch Dressing
Sos FierbinteSos Fierbinte
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Se prăjește în ulei preîncălzit până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista