Crocant neeps' n ' tatties tort

Crocant neeps' n ' tatties tort
Se poate face tortul crocant Neeps' n ' tatties în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 318 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 143 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suedez, cartofi de copt, unt și pancetta. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Neeps An ' tatties, Carne tocată și tatuaje, și Carne Tocată & Tatties.

Instrucțiuni

1
Fierbeți suedezul și cartofii în apă sărată timp de aproximativ 20 de minute până când sunt complet fragede, apoi scurgeți bine. Reveniți la tigaie la foc foarte mic timp de câteva minute pentru a se usca. De pe foc, puneți legumele într-o piure groasă cu jumătate de unt, o notă de sare și mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți o tigaie rezistentă la cuptor cu un strop de ulei și tapetați tigaia cu pancetta, astfel încât să se întâlnească în mijloc (ca dungile de pe steagul Uniunii). Apăsați legumele în vas (puteți ajunge până la această etapă cu o zi înainte și păstrați-le în frigider). Punctați cu untul rămas, apoi coaceți timp de aproximativ 40 de minute până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor, întoarceți-vă pe o placă și tăiați-o în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista