Crispy Coapte

Crispy Coapte
Crispy coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de porumb, salvie măcinată, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cod Copt Crocant, Pește Copt Crocant, și Ouă Coapte Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați un suport într-o tigaie sau pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Clătiți puiul în apă rece; se usucă. Într-un castron larg sau pe o farfurie, condimentați făina cu sare și 1/4 linguriță de piper. Dragați fiecare bucată de pui prin făină, astfel încât să fie complet acoperită, atingeți vasul pentru a scutura excesul de făină și a pune deoparte. Aruncați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aici vine partea copii ca cel mai bine: zdrobiți fulgii de porumb plasându-i într-o pungă mare de plastic resigilabilă, apăsând cu atenție punga pentru a împinge aerul. Sigilați punga (cu cât mai puțin aer în interior) și treceți peste fulgi cu un știft. Deschideți punga și turnați fulgii zdrobiți într-un castron larg sau pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
BolBol
5
Într-un castron mare (suficient de mare pentru a draga bucățile de pui), amestecați Zara, muștarul, ardeiul cayenne, boia și salvia. Dați fiecărei bucăți de pui cu făină o baie bună de lapte de unt și apoi rulați în firimiturile de fulgi de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Ardei IuteArdei Iute
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
RolaRola
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aranjați bucățile de pui pe raft și puneți-le în cuptorul încins. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute, reduceti focul la 375 de grade si gatiti inca 25 pana la 30 de minute, pana cand sunt fierte si crocante. Sucurile ar trebui să curgă clar atunci când carnea este străpunsă cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
7
Serviți cu verdeață ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
8
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista