Crispy Basa Pește Și Creveți
Crispy Basa Fish & Shrimp este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână creveți, fulgi de porumb, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Crispy Basa Pește Și Creveți, Basa Crocantă La Cuptor, și Al doilea la nici unul coapte Basa sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Presărați sare și piper peste pește și creveți.Înmuiați peștele și creveții în lapte timp de 15 minute.Dragă în făină, scutură excesul și trece din nou prin lapte.Înveliți în fulgi de porumb, apăsând pe.
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă, prăjiți peștele 5 până la 6 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Adăugați creveți, prăjiți 2 minute pe fiecare parte sau doar până când devin roz și ușor rumenite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.