Crispies De Caju
Caju Butterscotch Crispies ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 128 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, făină hodgson mill, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Batoane De Caju Butterscotch, Biscuiți Cu Covrig De Caju Butterscotch, și Biscuiți Cu Budincă De Caju.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți două foi de copt fără grăsime.
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron și puneți aside.In un bol mare de amestecare folosind un mixer electric de mână, bateți untul și ambele zaharuri până se amestecă bine. Adăugați treptat uleiul și bateți încă un minut, răzuind adesea părțile laterale ale bolului.
Adăugați oul și continuați să bateți la înălțime timp de aproximativ un minut, apoi bateți în vanilie. Cu o lingură mare de amestecare, adăugați treptat amestecul de făină și amestecați până se încorporează. Se amestecă chipsurile de butterscotch și caju
Scoateți aluatul în linguri ambalate, nivelate și formați în bile. Aranjați pe foi de copt unse, distanțate la 2 centimetri distanță și coaceți câte o foaie timp de 10-12 minute sau până când cookie-urile încep să se rumenească și apar setate.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe foile de copt timp de aproximativ 5 minute. Transferați cu grijă într-o grătar pentru a se răci.
Lăsați fursecurile să se răcească complet înainte de servire (sunt crocante pe măsură ce se răcesc).Face aproximativ 28 de cookie-uri