Crisp spiced fish fingers
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, degetele de pește condimentate clare ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 517 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lime, ulei de floarea soarelui, mămăligă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Linte crocante în stil Falafel și degete de broccoli, Degete crocante de tofu cu sos de miere-kalamansi, și Degete De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați peștele în bucăți de aproximativ 5 x 10cm. Se usucă cu un prosop de bucătărie.
Se amestecă făina de porumb și mămăliga pe o farfurie și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați eglefinul și întoarceți-l pentru a acoperi amestecul.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și adăugați degetele de eglefin. Gatiti 5-8 minute, intoarcandu-va ocazional.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe hârtie de bucătărie. Păstrați cald.
Ștergeți tigaia cu un prosop de bucătărie. Reveniți la căldură și adăugați uleiul rămas.
Adăugați ardeiul iute și gătiți timp de 1 min, apoi scoateți-l de pe foc și adăugați busuiocul, soia și sucul de lămâie.
Gatiti orezul timp de 10-12 minute, pana se inmoaie.
Se scurge bine și se servește cu degetele de eglefin, sos picant, pene de tei și câteva frunze de busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.