Pear și zmeură Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zmeură, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Zmeură Pear Crisp, Zmeură Pear Crisp, și Zmeură-Pere-Granola Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, aruncați pere, zmeură, zahăr, amidon de porumb, scorțișoară și vanilie. În vasul de copt din sticlă pătrată de 8 sau 9 inci, întindeți amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Vanilie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Fructe
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
Cuptor
2
În castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția înghețatei, până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se presară peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
4
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când perele sunt fragede. Se răcește 15 minute.