Crisp De Fructe De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Paștele Fruit Crisp. O porție conține 347 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, vin, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Crisp De Fructe De Paște, Paștele Pear-Ginger Crisp, și Caserola De Fructe De Paște.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți fructele, 2/3 cană de zahăr, bețișoarele de scorțișoară, apa și vinul până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când fructele sunt fragede.
Scoateți bețișoarele de scorțișoară; aruncați.
Se încălzește cuptorul la 400 F. în bol mediu, se amestecă masa de tort, 1/3 cană zahăr, migdalele, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara până se amestecă bine.
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca niște firimituri fine.
Se toarnă amestecul de fructe fierbinți în caserola unsă de 1 1/2 litru.
Se presară uniform cu topping.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când toppingul este maro auriu deschis. Se răcește ușor; se acoperă cu frișcă.