Crisp Afine-Nuci Pecan
Blueberry-Pecan Crisp durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 540 de calorii. Această rețetă servește 15 și costă 1,17 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ananas, zahăr brun, unt și scorțișoară măcinată. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Cu un scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crisp simplu de ovăz și nuci pecan, Crisp de piersici și afine cu topping de nuci pecan și pâine prăjită franceză de afine și nuci pecan la cuptor cu sirop de afine.
Instrucțiuni
Se toarnă ananasul într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se presară cu zahăr brun și scorțișoară. Acoperiți cu umplutură de plăcintă.
Se presară amestecul de tort și nucile pecan; se stropesc cu unt.
Coaceți la 350° timp de 40-50 de minute sau până când umplutura este spumoasă și topping-ul este maro auriu.
Se serveste cald cu inghetata daca se doreste.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp poate fi combinat cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.