Creveți și sparanghel Fettuccine
Creveții și sparanghelul Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 343 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $2.11 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați creveți, condimente de fructe de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 56 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Fettuccine cu creveți, sparanghel și mazăre, Sparanghel, creveți și mărar peste Fettuccine, și Șuncă și sparanghel Fettuccine.
Instrucțiuni
Separați vârfurile de sparanghel de restul bucăților tăiate și puneți vârfurile deoparte.
Încălziți 3/4 cană de ulei de măsline la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in uleiul incins pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Se amestecă bucățile tăiate de sparanghel (nu vârfurile) și se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati sparanghelul pana cand este fraged, dar inca verde aprins, aproximativ 10 minute, apoi adaugati sfaturile de sparanghel. Gatiti si amestecati inca 5 minute.
În timp ce sparanghelul se gătește, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați fettuccina și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, reveniți în oală și stropiți 2 lingurițe de ulei de măsline peste paste.
Scoateți sparanghelul din tigaie cu o lingură pliată, lăsând uleiul în tigaie și puneți sparanghelul deoparte. Se usucă creveții cu prosoape de hârtie și se pune în tigaia fierbinte la foc mediu-mare.
Presărați creveții cu condimentele de fructe de mare și gătiți și amestecați creveții până când sunt roz și nu mai translucizi. Întoarceți sparanghelul în tigaie și gătiți creveții și sparanghelul până se încălzesc bine, încă 2 până la 3 minute.
Amestecați creveții și sparanghelul în fettuccina gătită și aruncați cu parmezan mărunțit. Uleiul de măsline servește ca sos, așa că adăugați mai mult după cum este necesar pentru a acoperi generos pastele, creveții și sparanghelul.