Creveți și Lime cheie homar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și homarul Key Lime. Această rețetă face 2 porții cu 563 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.33 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos fierbinte, vin chablis, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul.
Adăugați creveți și homar și sotati până când creveții devin roz, aproximativ 2 până la 3 minute (aveți grijă să nu gătiți prea mult).
Adăugați ciupercile și scallions, și sote până la licitație doar, aproximativ 2 minute.
Adăugați Chablisul și varul cheie
Se amestecă și se continuă gătitul până la varul cheie
Se amestecă se topește și se amestecă bine în fructe de mare.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele împreună.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.