Creveți și cârnați Jambalaya

Creveți și cârnați Jambalaya
Creveți și cârnați Jambalayan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 442 calorii. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. Un amestec de pătrunjel, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți și cârnați Jambalaya, Creveți și cârnați Jambalaya, și Cârnați de creveți și Andouille Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mare și adăugați creveții. Gatiti, amestecand constant, pana cand crevetii se onduleaza si incepeti sa se rumeneasca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți creveții cu o lingură cu fante și lăsați-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Adăugați șunca și cârnații în oală și gătiți, amestecând frecvent, până când ambele sunt bine rumenite, aproximativ 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
minute. Reduceți focul la mediu și adăugați usturoiul, țelina, ardeiul gras și ceapa. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă orezul, roșiile, bulionul, sarea, piperul cayenne și jumătate de pătrunjel. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este aproape absorbit. Se amestecă creveții și pătrunjelul rămas. Acoperiți și gătiți până când tot lichidul este absorbit, încă 3 până la 5 minute. (Se poate face până la 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 325 F timp de 20 de minute sau până când este încălzit, amestecând o dată sau de două ori.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
BulionBulion
CeapăCeapă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista