Creveți și crustațe Arron
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți acasă creveți și crustațe Arron. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 346 de calorii, 24 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,41 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați unt, mălai măcinate, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 54%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Creveți și grăsime, Creveți și mărunțiș și Creveți și mărunțiș.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de supă de creveți la fiert într-o cratiță; reduceți focul la mic și lăsați bulionul să fiarbă.
Bateți făina de porumb cu restul de 1 cană de supă de creveți într-un castron până la omogenizare.
Bateți făina de porumb umezită în supa de creveți fiert. Amestecați nisipul ocazional până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute. Se amestecă untul până se încorporează.
Amestecați brânză Cheddar ascuțită, aproximativ 1 lingură o dată, până când brânza s-a topit fin în nisip.
Aduceți nisipul înapoi la fiert și gătiți, amestecând des, până când se înmoaie, încă 15 până la 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper negru.
În timp ce nisipul fierbe, încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati telina pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute; se amestecă ceapa, ardeiul verde, cimbru și oregano. Gatiti si amestecati legumele pana cand ceapa devine translucida, 7 pana la 8 minute.
Amestecați sosul de roșii în legumele fierte și fierbeți timp de aproximativ 5 minute pentru a amesteca aromele; se amestecă smântâna pentru a face un sos.
Amestecați creveții în sosul cu legume și acoperiți tigaia. Aduceți sosul la fiert, acoperiți și reduceți focul la mic. Se fierbe până când creveții devin roz și nu mai sunt transluci la mijloc, 5 până la 7 minute.
Pentru a servi, transformați nisipul într-un castron mare și puțin adânc și aranjați creveții peste nisip folosind un clește.
Se toarnă sosul și legumele peste creveți și nisip; se asezoneaza dupa gust cu sos de ardei iute si se presara cu ceapa verde.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.