Creveți și crupe Lowcountry cu verdeață de muștar Vidalia

Creveți și crupe Lowcountry cu verdeață de muștar Vidalia
Lowcountry creveți și crupe cu Vidalia mustar verde este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 1366 calorii, 84G de proteine, și 91g de grăsime. Pentru $7.56 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Un amestec de frișcă grea, creveți, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Creveți și crupe Lowcountry, Michelle ' s Lowcountry creveți și crupe, și Crupe de roșii prăjite deconstruite și creveți, cu verdeață de muștar și slănină sote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Verdeața De Muștar Vidalia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Ceapa VidaliaCeapa Vidalia
2
Între timp, aduceți bulionul la fiert într-un cuptor olandez; se amestecă încet în grâu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de unt și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și puneți deoparte. (Dacă grăsimile se rigidizează în timp ce amestecul de creveți se gătește, amestecați puțin lapte înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrevețiCreveți
CrupeCrupe
LapteLapte
4
Cârnați rumeniti într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți cârnații din tigaie, scurgeți uleiul și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoi și ceapă verde; saut 1 minut. Se amestecă cârnați, smântână și creveți. Gatiti 4 minute sau pana cand crevetii devin roz. Se amestecă vinul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CrevețiCreveți
CremăCremă
SareSare
VinVin
8
Se servește cu verdeață de muștar Vidalia peste grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Ceapa VidaliaCeapa Vidalia
CrupeCrupe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista